четвер, 19 червня 2014 р.

Екскурсія до бібліотеки

     Ось і промайнув ще один навчальний рік, попереду літні канікули. Літо - найулюбленіша пора для всіх дітей.  Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг. У спілкуванні дітей з книгою не повинно бути жодних перерв. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати до читання, розвиває  художній  смак і самостійність суджень дітей. 
     Працівники бібліотеки  завжди раді своїм маленьким відвідувачам. Привітно і гостинно вони зустрічають дітей, завжди готові надати консультацію. Кожен день бібліотеку відвідує багато користувачів. 16 червня на екскурсію до бібліотеки завітали учні початкових класів. Під час проведення екскурсії дітки відповідали на питання вікторини, розгадували  загадки, згадували  прислів’я та приказки, розповідали свої улюблені вірші, пригоди. Літо в бібліотеці тільки починається! Попереду дітей чекає ще багато зустрічей, під час яких вони зможуть розважатися, грати в ігри, ділитися своїми враженнями.




вівторок, 3 червня 2014 р.

День захисту дітей

Людина — найцінніший скарб.
Кожен із вас - особистість,
і саме такої людини, як ви,
більше на Землі немає і не буде.

     Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю. 

Найбільше щастя для татуся й мами —
Це в дивосвіт вести своє дитя.
І захищати серцем і руками
Малу й тендітну свічечку життя

     Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні.  Ми, дорослі, віримо що ви знайдете своє покликання у житті і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

Сьогодні день дитинства — гарне свято!
І мирне сонечко згори нам шле привіт.
Пісень і радості, та щастя так багато...
Цей гарний день святкує цілий світ!

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Буяє в цвіті наша земля. Шле ніжне проміння усміхнене сонце. Все радіє, шумить, вирує. Порадіймо і ми з вами за долю щасливу, за сонце, за квіти і за те, що веселяться наші діти.
     Дитинство — найкращий та безтурботний період життя людини, який, на жаль, буває тільки раз. Тому цінуйте, юні друзі, кожну щасливу хвилину цієї безтурботної миті. Життя дійсно прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є цей день.
     Ми теж святкували з дітьми. Найперше була проведена екскурсія по бібліотеці, флеш-моб, бібліотечний урок. Користувачам було весело і дуже цікаво, а нам  приємно.