четвер, 23 квітня 2015 р.

Найкращий читач України - 2015

     Щорічно, навесні, проводиться Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач України» - де зустрічаються найактивніші користувачі бібліотек та їх улюблені герої. Це свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.
      22 квітня в Рожнятівській  районній бібліотеці для дітей пройшов ще один такий конкурс. Нашу бібліотеку представляла учениця 6-г класу ЗОШ №1 Король Вероніка. Дитина  ходить до бібліотеки змалечку,любить читати пригодницькі романи,історичні повісті,українську та зарубіжну класику та багато довідкової літератури. На конкурсі Вероніка презентувала книгу Всеволода Нестайка «Тереадори з Васюківки». Це пригодницька повість, в якій розповідається про веселі та кумедні пригоди двох нерозлучних товаришів - Павлуші і Яви. Герої книги дивують і радують нас своєю кмітливістю, винахідливістю, надзвичайною активністю, життєрадісністю, добротою своїх  сердець. 



     Вероніка відвідує бібліотеку не лише для того, щоб взяти книгу, а просто поспілкуватися з друзями, поділитися новинами, провести корисно свій вільний час.
     Всі учасники були нагороджені дипломами.