пʼятниця, 14 червня 2024 р.

Тепло татусевих долонь

                

    Сьогодні той день коли ми маємо нагоду звернутись з добрими словами до всіх татусів, висловити їм свою вдячність, свою любов і повагу. Ми можемо не приховувати своєї любові, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми добрими серцями та сталевими мʼязами. Коли ми просто можемо сказати як ми любимо своїх дорогих татусів.

    Ми добре розуміємо, що хоча ззовні наші тати часом суворі, вимогливі, але у своїй душі вони  добрі, ласкаві та ніжні. Батькова любов стримана, недарма у народі кажуть, що дитину треба любити так, щоб вона про це не знала. Саме такою і є батьківська любов. Кожен батько вчить своїх дітей любити: рідний край- місце де народились, вчить любити рідну домівку, село, рідну Україну. З належною шаною і вдячністю складімо батькові подяку за всі його труди і зусилля, що їх він віддав своїм дітям , щоб зростали гідними, чесними людьми, корисними Богові, своїм рідним і народові.

    Дідусь, тато, син- це нерозривне ціле. Чоловік у всі часи був захисником сімʼї, роду, рідної землі. Не завжди мирно було на нашій землі. Коли нападали вороги, чоловіки без вагань ставали на захист рідної землі. І сьогодні, коли наша рідна Україна потребує захисту, справжні патріоти своєї держави стали перед лицем ворога, не думаючи про своє життя. Цим вони відстоюють право на свободу, право жити у вільній Державі. Тож побажаємо їм швидкої Перемоги над ворогом  та повернення до своїх домівок живими та неушкодженими. Ми вас дуже любимо! Слава Україні! Героям Слава!