вівторок, 22 жовтня 2013 р.

Відзначення 71-ї річниці УПА

Треба знати теперішнє життя свого народу,а щоби розуміти,як воно складалося і як його далі вести, доконче треба знати його минулість.

М. Грушевський


     Без минулого немає майбутнього. Істина беззаперечна. І великий, трагічний досвід минулого мусить стати доступним і сучасникам, і майбутнім поколінням. Ніколи не потрібно забувати про героїчні сторінки нашої історії. Треба пам'ятати, що за національні ідеї гинули молоді душі, щоб навчити прийдешні покоління радіти і плакати,вірити й страждати, не схиляти голову перед життєвими труднощами. Минуле  - це своєрідні корені, які живлять дерево життя. Це історія нашої України, а пізнавати її глибше допомагають духовні пам'ятки нашого народу.
     14 жовтня перегінчани відзначили 71-річницю УПА. За померлих воїнів була відправлена панахида. Запрошені гості бажали ветеранам міцного здоров'я і довгих років життя. У музеї "Історії  селища Перегінське та національно-визвольної боротьби" пройшла екскурсія, де було представлено багато старовинних і сучасних експонатів, серед яких були і роботи  Короля Миколи.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар