вівторок, 3 червня 2014 р.

День захисту дітей

Людина — найцінніший скарб.
Кожен із вас - особистість,
і саме такої людини, як ви,
більше на Землі немає і не буде.

     Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю. 

Найбільше щастя для татуся й мами —
Це в дивосвіт вести своє дитя.
І захищати серцем і руками
Малу й тендітну свічечку життя

     Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні.  Ми, дорослі, віримо що ви знайдете своє покликання у житті і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

Сьогодні день дитинства — гарне свято!
І мирне сонечко згори нам шле привіт.
Пісень і радості, та щастя так багато...
Цей гарний день святкує цілий світ!

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Буяє в цвіті наша земля. Шле ніжне проміння усміхнене сонце. Все радіє, шумить, вирує. Порадіймо і ми з вами за долю щасливу, за сонце, за квіти і за те, що веселяться наші діти.
     Дитинство — найкращий та безтурботний період життя людини, який, на жаль, буває тільки раз. Тому цінуйте, юні друзі, кожну щасливу хвилину цієї безтурботної миті. Життя дійсно прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є цей день.
     Ми теж святкували з дітьми. Найперше була проведена екскурсія по бібліотеці, флеш-моб, бібліотечний урок. Користувачам було весело і дуже цікаво, а нам  приємно.




Немає коментарів:

Дописати коментар