пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

«Світ любові» Ольги Парадовської

    Творчість сучасних поетів, письменників рідного краю безцінна. Читаючи їх твори, ми ще більше зрозуміємо і відчуємо красу і неповторність рідної землі, навчимось розуміти найголовніше – добро наших сердець, чесна праця й благородні діяння ніколи не пропадуть марно, бо вони стали найдорожчими людськими цінностями.
    5 грудня, за сприяння Перегінської бібліотеки для дітей, в Перегінській школі №2 відбулися творча зустріч учнів 6 класу (класний керівник  Люба Ярославівна), 7 класу (класний керівник Надія Василівна) з Ольгою Степанівною Парадовською – письменницею нашого краю, членом літературного об’єднання «Горгани».
  Вона є авторкою восьми книг. Видала збірки віршів: «Людина – Всесвіту краплина», «Міцність», «На струнах осені», «Сходинки пам’яті», «Неспокій», а також збірку новел «Нерозділена любов». Друкувалася в районній, обласній і республіканській пресі, журналах «Дніпро», «Перевал», її твори ввійшли у перший і другий випуск колективної збірки «Карпатська симфонія» літературного об’єднання «Горгани».
    Із творчістю письменниці читачів ознайомила бібліотекар Оксана Яцишенець. 
  Приємною несподіванкою для  Ольги Степанівни було привітання дітей у віршах, які написала  для авторки Люба Ярославівна.
    Ольга Степанівна прийшла на зустріч із новою прозовою книгою «Світ любові». Історії, що увійшли до книги вчать мудрості, доброти, милосердя, співчуття і турботи.
  Діти із захопленням слухали розповіді письменниці і з неменшим задоволенням задавали питання та отримували на них відповіді. Усі бажаючі мали змогу придбати книгу автора та взяти автограф у письменниці.
    Діти ознайомилися із книжковою виставкою «Поетичний світ Ольги Парадовської».
     Зустріч  пройшла в дуже теплій атмосфері. 

Немає коментарів:

Дописати коментар