четвер, 6 травня 2021 р.

 «Все на землі  від материнських рук»

     Травень – місяць квітів і свят. Одним із найдушевніших   і  найтепліших є День Матері.   Адже мама  - це та стіна, той фундамент, підтримка, які дають змогу встояти, втриматись. Ніхто так не порадіє і не поплаче з нами, як мама. Вона – сонце й небо. Адже саме мати дає життя і веде по життю.

    Безумовно, День матері, який відзначається в другу неділю травня - це одне з самих зворушливих свят. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Краса материнства в усі століття оспівувалася кращими художниками, письменниками і поетами. 

«Можна пройти крізь пустелі і хащі,

Тільки без мами не можна нізащо,

Бо найдорожче стоїть за словами —

В світі усе починається з МАМИ!» 

    Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері».  «Не лише у святковий день потрібно вітати своїх мам, а щодня говорити їм хороші слова подяки, радувати своїми добрими вчинками, успіхами, радісними візитами та приємними сюрпризами, бо серце материнське – це яскравий вогник, наділений нескінченною ніжністю, вірою, працею, мужністю ,щастям, старанням, опікою, дбайливістю, відданістю, любов’ю і молитвою!». 






Немає коментарів:

Дописати коментар