пʼятницю, 25 червня 2021 р.

     Літо – найулюбленіша пора для всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто         вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних місць,а ми вирушили з нашими                     користувачами на прогулянку парком. 

     Неможливо собі уявити природний світ без дерев. Вони прикрашають нашу Землю і несуть           величезну користь всьому людству. Їх краса досконала. Де б вони не росли, атмосфера з їх             присутністю змінюється. Ліс, парк або самотнє дерево – однаково прекрасні. Дивує і                       захоплює  різноманітність дерев і досконалість їх форм. Дерева називають легенями планети.       Вони зволожують і очищають повітря, створюють прохолоду і тінь. Кожне дерево унікальне і       несе певну користь.    


    
   Наша прогулянка продовжується і ми на деякий час стали слідопитами,  вирушивши на                 пошуки слідів тварин.  Потім малювали сліди на піску і відгадували кому вони належать. А ще     діти розповідали про своїх домашніх улюбленців. Це виявилося надзвичайно цікаво для дітей.     Всі отримали багато позитивних емоцій.
                
Дякуємо нашим діткам за гарно проведений час і з нетерпінням чекаємо нових зустрічей.









Немає коментарів:

Дописати коментар