четвер, 1 червня 2023 р.

«Діти- майбутне України»




 Діти- ангели, цвіт нашої землі, наше майбутне! Діти-наш найдорожчий скарб, наша безмежна радість  та щастя!

Саме в дітях ми хочемо бачити  здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони  росли здоровими і щасливими. Діти- це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти- це найцінніший скарб, наче сьогодення та майбутне. Для дорослих- головне, щоб усмішка освітлювала їхні обличчя, щоб дитячі оченята сяяли від щастя й добра і радість у серці буяла- цвіла! 

Життя дійсно прекрасне  і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів , одним з яких є цей день. Сьогодні ми змогли не просто відпочити, а зробили це активно. Програма свята була насиченою і цікавою, адже включала  ігри, вікторини,  розваги та конкурси. Не можна було не помітити дитячих щасливих облич під час подорожі океаном розваг та забав, які повсякчас супроводжувалися музичними композиціями.

Дружня весела атмосфера, позитивні емоції вирували на святі. Загалом захід залишив приємні незабутні враження у малечі. Це було помітно у  щирих дитячих очах та посмішках. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя українського народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар