четвер, 25 травня 2017 р.

У книжковому місті

    Упродовж усього життя ми звертаємося до книги. Вона наш друг і порадник. Книги відкривають нам свої таємниці. Одна дарує нові знання, інша дає поради, третя нас втішає, четверта – розвеселяє. Книга - мудрий друг, який, не маючи живої мови, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ та  різні дива.
    Сьогодні до Перегінської дитячої бібліотеки  завітали учні 3-В класу ЗОШ №1. Діти радо поринули у чарівний світ книг, цікавих та яскравих газет та журналів. 
    Бібліотекарі Петреній Ольга Василівна та Худик Світлана Богданівната розповіли про різноманітну літературу та ознайомили учнів з новинками періодичних видань. 
     Для них також була проведена «Мандрівка Книжковим містом»: екскурсія по бібліотеці, бесіда про значення бібліотеки в житті людини, правила користування бібліотекою та правила користування книгою.
    Бібліотекарі закликали всіх присутніх: "Ніколи не розлучатись з книгою! Бережно ставитися до книг, бути активними читачами в бібліотеці", тому що безсмертя книги в її читачах.

Немає коментарів:

Дописати коментар