четвер, 11 квітня 2019 р.

Книгоманія-2019

    9 квітня 2019 року в Рожнятівській центральній районній бібліотеці відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019».
    Цього року за можливість представляти свою бібліотеку на районному етапі конкурсу змагалися школярі 7-х класів сільських бібліотек Рожнятівського району.
      Нашу бібліотеку представляла учениця 7 класу ЗОШ №2 Абрам Віталія. Вона презентувала книгу шведського письменника Ульфа Старка «Диваки і зануди», що розповідає про життя дванадцятирічної Симони якій доводиться кардинально змінити своє життя.
   Через низку стресових, несподіваних, нестандартних ситуацій, коли треба виявити всю кмітливість, силу волі й відчайдушність, а інколи просто відступити. Через випробування коханням. Через примирення — із родиною.  Вона зрозуміє: все, що тобі треба для щастя, в неї є; і «свято життя триває, навіть коли западає ніч». Симона дорослішає на очах.
    «Диваки і зануди» Ульфа Старка вчить дивитися на життя з посмішкою і оптимізмом. Адже після шторму і бурі завжди виходить сонце і настає затишшя. 
    «Щастя приходить до того, хто вміє чекати»
      Всіх учасників конкурсу нагороджено сертифікатами та цінними книгами.
   «Книга – це простір можливого, і дитина може знайти у ній те, чого не вистачає в житті. Тому потрібно більше читати і оговорювати прочитане…»

Немає коментарів:

Дописати коментар