вівторок, 22 лютого 2022 р.

  " Революція гідності в наших серцях"

  В Україні сьогодні -День пам'яті Героїв Небесної  Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас .Уже минуло стільки літ, а спогади настільки  яскраві , наче це було вчора. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим  заради        нашого майбутнього. 

      Ми  Єдина країна! Ми всі прагнемо одного-миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою.  20 лютого у центрі нашого селища пройшов захід посвячений  вшануванню Героїв Небесної Сотні .Ведучі розповіли про ті  страшні події  на Майдані , які забрали життя багатьох  молодих людей. І ми не будьмо байдужими !Не забуваймо тих, хто не пошкодував життя заради нашого майбутнього!

     Також була розміщена тематична виставка,  односельці ознайомилися з її світлинами , вшанували подвиг учасників Революції Гідності-Героїв Небесної Сотні. 

    Метою заходу було  виховати патріотичну свідомість ,розвивати бажання  стати гідними  громадянами України, прищипити любов до Батьківщини. 

     Хай палають свічки пам'яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях. Ушануємо хвилиною мовчання всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України! Герої не вмирають, поки живе пам'ять про них!       


                                 




                                       





                           



 



Немає коментарів:

Дописати коментар