вівторок, 16 травня 2023 р.

«Мамо моя рідна та єдина»

 Лагідна, рідненька, добра і проста

Наша дорогенька, наша золота,

Натруджені руки,мудрі слова, 

Вам, мамо ніколи спокою нема.

Мама… Це найпершеслово кожної дитини. Будь якою мовою воно звучить ніжно, ласкаво, красиво. Для кожної дочки або синочка воно значить дуже багато, адже народжується з вами і супроводжує по життю, дбайливо зберігаючи в роки дитинства, дорослішання та зрілості. 

Мама… В цьому незвичайному слові приховані безмежна доброта і любов,  готовність похвалити і вказати на помилки, пробачити і зрозуміти. Коли висовляєш мама чуєш її мудрий, приємний голос,  що надає сили. Кожному відомо, що нема на землі ближчоі та ріднішої людини ніж мама. Із перших хвилин життя ми оточені їїтеплом і турботою, ділимося з нею своїми таємницями й враженнями про навколишній світ і завжди розраховуємо на повну підтримку та розуміння з її боку.

«Мама»- з тих слів які називають святими. Його ми найчастіше вимовляємо в  своєму житті. Слово, при якому похмурий чоловік посміхнеться, а сумний перестане сумувати . Воно таїть у собі тепло материнських рук, її щире і добре слово, люблячу материнську душу. 

В цей святковий день Перегінська дитяча бібліотека організувала викладку літератури «Мамо моя рідна та єдина , ластівко добра і теплоти». 




Немає коментарів:

Дописати коментар