вівторок, 7 листопада 2023 р.

Розважально - ігрова програма "Космічна подорож"

Тихими зорями небо рясніє,
Мене надихає на спокій і мрії
Всесвіт бентежить і думку, і око.
Він таємничий, безмежний, глибокий…

   Зоряне  небо -  велика  книга  природи. хто  зуміє  її  прочитати, перед тим розкриються незлічені  скарби  космосу. непосвяченому  у  секрети  астрономії  навіть  важко  уявити, яке багатство матеріальних форм, яка  невичерпна  творчість  природи  прихована  за  тими   мудрими  візерунками  із  зірок, що давні  люди  назвали  сузір’ями. 

    Безкраї глибини космосу завжди вабили людство. ми дивимося на зоряне небо і намагаємося розгледіти в ньому натяк на те, що людина не самотня у всесвіті.за останні сто років людські технології зробили крок досить далеко і дали нам можливість полетіти в космос і побувати на поверхні місяця. звичайно, в масштабі всесвіту це незначне досягнення, але для землян воно дуже істотне. це наш перший крок на шляху до дослідження космічного простору. можливо, через якийсь час ми знайдемо планету, придатну для того, щоб туди переселитися. адже ніхто не стане заперечувати, що у сонця обмежений запас потужності, і рано чи пізно сонце охолоне. тоді нам знадобиться інший будинок, тому що земля перетвориться на льодяну пустелю.
   В Україні знаходяться конструкторські бюро, підприємства по виготовленню ракетоносіїв. Україна має необхідний науковий потенціал, щоб бути справді космічною державою. безліч невідомого космос ще приховує від нас. він чекає на тих, хто піде некерованими шляхами у зоряне небо, у всесвіт… можливо це буде хтось із вас?  
    Сьогодні наші користувачі бібліотеки разом з перегінськими пластунами провели розважально – ігрову програму «Космічна подорож». Цікаві книги про космічний світ,загадки,неймовірні факти про космос приємно здивували всіх і подарували купу позитивних емоцій та гарний настрій.






Немає коментарів:

Дописати коментар