пʼятницю, 24 листопада 2023 р.

Подарунки для бібліотеки

  


  Сьогодні до нас на гостину з подарунками завітали пластуни з рою «Голубки» і «Колосочки». Вони принесли книги,найкращий дарунок для бібліотеки.                                                              Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком для бібліотеки. Дарування книг бібліотекам — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення бібліотечного фонду, це безкорисна щедрість та добра воля дарувальника.        

    Книга – це найголовніше досягнення людства! Її можна порівняти з океаном. Без книги не було б знань. Людина створила книгу для того, щоб передавати знання з покоління в покоління.На жаль, у наш час книги замінили гаджети і люди стали менше читати, що не може не засмучувати. Говорили про книги, про любов до читання, книга вчить, розповідає, наставляє, змушує мислити, співпереживати та радіти разом з іншими людьми. Вона є кращим другом, якого тільки можна знайти в цьому світі, адже ніколи не зрадить і не кине. З героями книг легко дружити. Вони саме такі, якими ми їх хочемо бачити. Задоволення, отримане від читання улюбленого роману, повісті та оповідання ні з чим не порівняти.



    

                                                           Ми дякуємо кожному, хто дарує книги з власних бібліотек для нашої книгозбірні.               Бережіть книгу. Книга – це золото!


Немає коментарів:

Дописати коментар