пʼятницю, 9 лютого 2024 р.

Благодійна акція " Твори добро, бо ти - Людина"

   Добро – одвічна моральна цінність. Його значення в нашому житті очевидно. Не викликає розбіжностей і така якість людського характеру, як доброта, яка хоч і буває багатоликою, але постулати її незмінні протягом  довгих століть.

     Доброта – одна з найголовніших людських чеснот, яку  найбільше  цінують. Доброта завжди йде поруч із безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Задоволення повинні приносити добрі справи самі по собі, без очікування винагороди чи похвали.

  Доброта – це прояв всього хорошого , що є в кожній людині. Наскільки людина прихильна моральності, настільки і високий її особистісний рівень як людини доброї, чуйної і благородної. Здебільшого, доброта зароджується в кожному з нас ще з самих ранніх років життя. Прояв доброти помітно буквально у всьому. Доброта виражається у ставленні до людей і навколишнього світу, до тварин і рослин. Адже людина повинна вміти щиро співчувати, допомагати ближньому, по дружньому ставитися до всіх людей.






   Працівники Дитячої  та Центральної міської бібліотеки разом з працівниками  Народного дому та  Перегінськими Пластунами теж робили добру справу: готували вітамінні бомбочки, вакумували бутерброди та виготовляли розпалювачі. Так ми хотіли подякувати і трішки підтримати наших захисників.

Добро творити на Землі
Людині лиш дано.
Прислухаймось до свого серця, душі і совісті. Приносимо добро – і на
душі стане тепліше і приємніше







Немає коментарів:

Дописати коментар