понеділок, 23 травня 2022 р.


     " У їхніх серцях жила Україна"

День Героїв- це день пам'яті всіх українців, які присвятили своє життя  боротьбі за свободу та незалежність України. День Героїв- це свято величі духу українських вояків-борців за волю України , символ "незборимості"української нації. Передусім це свято лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, опришків, українських січових стрільців  та вояків Армії УНР,УПА, ОУН, воїнів Небесної Сотні, воїнів російсько-української війни.

Пам'ять про полеглих героїв, знакові битви є потужним мобілізаційним та патріотично-виховним чинником , який мотивує до боротьби за незалежність наступні покоління.

Українські герої-це прості люди, чоловіки та жінки, хлопці та дівчата, діти та літні люди які віддали своє життя за Батьківщину.

В нинішній ситуації це свято- не лише данина пам'яті героям минувшини,а й день шани героїв новітніх , які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність України.Відстоюють територіальну цілісність  та право на вільний вибір розвитку своєї держави у війні з Росією. На жаль, ряди героїв, які віддають своє життя поповнюються щодня. 

У дитячій бібліотеці  представлено виставку-реквієм усім Героям . Низько схиляємо голови та вшановуємо пам'ять  усіх героїв які віддали своє життя за свободу України, а також за героїв сучасної  російсько- української війни.

Пам'ятаймо:лише той народ вартий власної держави, який береже пам'ять  про своїх синів і дочок, що віддали своє життя за Україну.

Тож нехай на нашій рідній землі , освяченій кров'ю Героїв, запанують мир і спокій.

СЛАВА УКРАЇНІ!                      ГЕРОЯМ СЛАВА!





Немає коментарів:

Дописати коментар