середу, 1 червня 2022 р.

 

     "Діти-квіти Землі"

Щороку, першого червня,у перший день літа у світі відзначається Міжнародний День захисту дітей-прекрасне,світле,неповторне свято радості та одвічної надії, одне з найстаріших  міжнародних свят.

Діти-ангели,  цвіт нашої землі, наше майбутне! Діти-це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти.  Діти- наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутне.   Усміхнені, веселі, щасливі личка дітей, палаючі захватом очі,довірливі обійми маленьких ручок-це головне,це те ,задля чого ми живемо. Робити усе можливе,аби життя дітей було щасливим і безхмарним,всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, вселяти сили і впевненість в собі, розвивати особистість-святий обов'язок кожного з нас.

Війна приносить в життя дітей  втрату,невизначенність, активізує страх та тривогу. Діти втрачають звичну повсякденність та впорядкованність життя. Зазвичай відчуття безпеки та захищенності діти шукають у нас дорослих.

Й кожний бажає нашим маленьким громадянам щасливого,безхмарного, мирного дитинства. Для дорослих- головне , щоб усмішка освітлювала їхні обличчя,щоб дитячі оченята сяяли від щастя й добра і радість у серці буяла-цвіла!

До Міжнародного Дня захисту дітей, читачі  разом з бібліотекарями Перегінської  дитячої бібліотеки взяли участь в онлайн конкурсі  "Світ очима дітей", а також ознайомили малих читачів з правами та обов'язками. Для того, щоб ознайомлення було доступним і цікавим використовуємо  казкові персонажі.  "Казка про права дитини" -діти  в онлайн формі дізналися про свої права та обов'язки.

Дитинство-це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Нехай дитинство наших дітей буде обов'язково щасливим,здійсняться всі мрії і сподівання!







                               
                                                                    













Немає коментарів:

Дописати коментар